Χρήσιμα

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το 3ο Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Απριλίου 2019, στο Ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη.

Astir Egnatia Alexandroupolis
Διεύθυνση: Πάρκο Εγνατίας, 681 00 Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 25510 38000

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές on-line έχουν λήξει.
Σημείωση: Εγγραφές θα πραγματοποιούνται στη Γραμματεία του Συμποσίου.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Η υποβολή περιλήψεων  έχει λήξει. 

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) θα χορηγήσει 12 μόρια στους πτυχιούχους φαρμακοποιούς που έχουν παρακολουθήσει το 60% του Συμποσίου με βάση το διεθνές σύστημα της μοριοδότησης των επιστημονικών εκδηλώσεων. Η πιστοποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς Οργανισμούς, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Ιδιωτικό τομέα και Χρηματοδότηση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS, 16 μόρια (credits) Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD), αμοιβαία αναγνωρίσιμα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν το 3ο Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας.

Τα μόρια θα χορηγηθούν στους συνέδρους με τη συμπλήρωση του Δελτίου Αξιολόγησης που θα παραλάβουν από τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

 

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα αποσταλούν από τη Γραμματεία ηλεκτρονικά στους συνέδρους που θα υποβάλουν αίτηση στη Γραμματεία του Συμποσίου εφόσον παρακολούθησαν το 60% τουλάχιστον των ωρών του επιστημονικού προγράμματος. 

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Για τους σκοπούς της δημοσιότητας και της προώθησης του Συμποσίου, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα λαμβάνονται φωτογραφίες από τις αίθουσες και τους δημόσιους συνεδριακούς χώρους (όπου λαμβάνουν χώρα τα διαλείμματα και τα γεύματα, στους χώρους της γραμματείας, κ.λπ.). 

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Η Γραμματεία του Συμποσίου θα λειτουργεί στον συνεδριακό χώρο τις παρακάτω ώρες:
Παρασκευή 12 Απριλίου: 11.00 – 19.30
Σάββατο 13 Απριλίου: 09.00 – 20.30
Κυριακή 14 Απριλίου: 09.30 – 15.00
Οι κάρτες για τους συμμετέχοντες (badges) θα παραδίδονται από τη Γραμματεία και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο στις αίθουσες καθ’ όλη τη διάρκεια του συμποσίου.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου
Τέρμα Τρωάδος (έναντι γηπέδου “Φώτη Κοσμά”)
68131 Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 2551181020 – Φαξ: 25510 29066
e-mail: info@pharmacoepidemiology.gr

 

Επικοινωνία